Lezing bij Rotary Club Zevenaar

De Rotary Club Zevenaar vraagt of ik voor hun een lezing wil verzorgen met het onderwerp Videobellen Etiquette. Natuurlijk doe ik dat, leuk!

Door de corona vinden, net als bij mijn eigen Rotary Club Doetinchem, de bijeenkomsten digitaal plaats. Aldus schuif ik om 19.00h aan en vertel ik een kleine drie kwartier wat over de weg naar het boek Videobellen Etiquette en geef ik een top 10 van bruikbare en interessante etiquette bij het videobellen. Ik had speciaal voor deze avond een PowerPoint presentatie gemaakt, die ik als ondersteuning aan mijn verhaal kon laten zien. Daar had ik een paar leuke filmpjes zitten van bloopers bij het videobellen. Na afloop kwamen een aantal hele goede vragen naar boven. Gezellig om bij hun aanwezig te mogen zijn!

Recensie na afloop van de presentatie:

Recensie Presentatie Videobellen etiquette Marlous de Haan Marlous heeft in november een presentatie gegeven aan onze Rotary Club in Zevenaar. Deze presentatie ging over de do’s en don’ts rondom videobellen. Marlous nam ons tijdens de presentatie mee in deze nieuwe wereld. Dit werd ondersteunt door grappige en herkenbare praktijksituaties zoals houding van de mensen voor de camera en storende achtergrondfactoren. Het geheel was vermakelijk en zeer informatief. Het boek dat ze geschreven heeft over dit onderwerp werd later ook door veel leden afgenomen. Marlous was haar vergoeding helemaal waard! Haar andere boek, Smartphone Etiquette, hebben we het verder niet over gehad maar dit lijkt mij ook een zeer leuk en actueel onderwerp. – Carlo Bloemberg, Rotary Club Zevenaar

Videobellen Etiquette Marlous de Haan Lezing Rotary Club Zevenaar

Videobellen Etiquette Marlous de Haan Lezing Rotary Club Zevenaar

©Videobellen Etiquette – M.L. de Haan 2020

Plaats een reactie