Libelle

Het tijdschrift Libelle stuurt een me email met de vraag of ik als deskundige wil meedoen aan de “Denktank”.

Elke week plaatsen ze in Libelle de ‘Denktank’. Voor deze rubriek stuurt een lezeres een vraag in. Dit kan een probleem zijn op het werk, in de familie, met vrienden, in een relatie etc. Andere lezeressen brengen vervolgens een advies uit en bij elke vraag schrijft een deskundige ook een advies. Voor deze rubriek vraagt Libelle of ik hen zou kunnen helpen door een kort advies (rond de 150 woorden) te schrijven bij onderstaande vraag:

Manon (38): “Sinds mijn moeder een smartphone heeft, kan ze niet meer zonder. De hele dag door is ze bezig met appen of Facebook en Instagram. Als ze een melding hoort, springt ze meteen op om te kijken wat het is. Zelfs als we in gesprek zijn of als we aan het eten zijn, kan ze niet even wachten met kijken. Ik erger me daar heel erg aan en ik weet dat mijn vader dat ook irritant vindt, maar hij zegt er niets over. Moet ik er iets van zeggen of is dat niet aan mij?”

Dat is een vraag waar ik wel een antwoord op weet. Lastig om binnen de 150 woorden te blijven alleen, er valt zoveel over te vertellen!! En aldus sta ik eind april in het Libelle nummer 20 van 2021, van 29 april t/m 5 mei 🙂

Smartphone Etiquette Marlous de Haan Libelle

Smartphone Etiquette Marlous de Haan Libelle

 

©Smartphone Etiquette – M.L. de Haan 2021

Plaats een reactie