Presentatie bij VVD

Bij de ALV van de VVD Lokaal Netwerk Achterhoek, mag ik een korte presentatie geven over de etiquette bij videobellen.

Om de ALV meer inhoud te geven dan alleen de vergadering zelf zijn er een aantal sprekers uitgenodigd. Ik mag de spits afbijten met een korte introductie met een aantal tips over videobellen. Na mij komen achtereenvolgens Tweede Kamerlid Daniël Koerhuis, Tweede Kamerlid Remco Dijkstra, kandidaat Tweede Kamer Erik Haverkort en Gedeputeerde van de Provincie Gelderland Jan Markink. Interessant en leuk om deze introductie voor deze groep te mogen houden!

In een klein kwartiertje geef ik een aantal belangrijke etiquette tips door, die met name ook interssant zijn voor openbare vergaderingen middels videobellen. Ik heb er zelfs nog een paar leuke korte bloopers in gestopt 🙂

Videobellen Etiquette Marlous de Haan VVD ALV 1

Videobellen Etiquette Marlous de Haan VVD ALV 1

©Videobellen Etiquette – M.L. de Haan 2020

Plaats een reactie