TV Omroep Max Jaaroverzicht

Er worden TV opnamen gemaakt voor Omroep Max. In het jaaroverzicht op oudjaarsavond ben ik, samen met Maarten Spanjer, te zien in een item over Videobellen Etiquette.

Omdat we weer in de periode van thuisblijven zitten door de corona, vinden de opnames plaats via videobellen. Samen met Maarten Spanjer ben ik in beeld en leg ik een heel aantal dingen uit over de etiquette bij videobellen.  Het bleek dat Maarten Spanjer mijn boek erg goed gelezen had! Hij stelde leuke en interessante vragen.

De uitzending zal plaats vinden op oudjaarsavond 2020, bij Omroep Max, in het jaaroverzicht. Het zal één van de items zijn die ze gaan laten zien en van het ruime uur aan opnames zullen er enkele minuten overblijven. Ik ben reuze benieuwd!!

Videobellen Etiquette Marlous de Haan Omroep Max

Videobellen Etiquette Marlous de Haan Omroep Max

Videobellen Etiquette Marlous de Haan Omroep Max

©Videobellen Etiquette – M.L. de Haan 2020

Plaats een reactie