Wijzer met Schermtijd

Wijs met Schermtijd

Schermtijd domineert onze dagen. “Wijzer met Schermtijd” is de essentiële gids voor het creëren van een gezondere digitale omgeving. Geen saaie handleiding, maar een levendige, praktische en informatieve wijzer vol slimme tips en inzichten. Deze praktische wijzer, samengesteld door Marlous de Haan, expert in schermtijd en digital wellness, bied je de tools om je schermtijd slim te beheren en je digitale bewustzijn te verbeteren. Ontdek praktische strategieën voor minder digitale afleiding, meer productiviteit, focus en slagkracht en een gelukkiger leven!

Voor Wie?

Ideaal voor bedrijfsleiders, HR-professionals, zelfstandigen, onderwijskrachten en alle schermgebruikers die streven naar een evenwichtige digitale levensstijl.

Auteur

Marlous de Haan, schermtijd consultant, combineert haar expertise als fysiotherapiewetenschapper met een diepgaande kennis over digitaal welzijn. Haar benadering is praktisch, toegankelijk en verfrissend, waardoor ze technologie toegankelijk, menselijk en boeiend maakt. Laat je inspireren en vind nieuwe manieren om technologie te gebruiken die jouw leven verrijken, zowel online als offline.