Training uitgeven boek

Training “Je boek professioneel uitgeven in eigen beheer”

Ik mag dan wel nu besloten hebben dat ik een boek wil gaan schrijven, maar daarmee ben ik er nog niet. Om meer te weten te komen over alles wat rondom het uitgeven van het boek gedaan moet worden en besloten moet worden, heb ik me opgegeven voor een training bij de uitgever Het Boekenschap door Maarten Beernink.

Door een misverstand met de datum bleek ik de enige deelnemer te zijn. Wat een mazzel ūüôā Daardoor konden we heel gericht focussen op mijn eigen boek en expliciet daarmee bezig zijn. Het was een bevlogen en motiverende dag. Met een hoofd en tas vol idee√ęn reed ik aan het einde van de middag weer naar huis. Ik heb een enorme zin om te gaan beginnen!

Inhoud

De trainingsdag op het schooltje van Het Boekenschap had de volgend inhoud:

Het bespaart je uiteindelijk¬†zee√ęn van uitzoektijd.¬†Zet jouw boek¬†een hele dag¬†op het podium dat het verdient!

  • Leer van¬†andere succesvolle auteurs.
  • Bepaal de¬†ideale verkoopprijs¬†voor je boek.
  • Leer over de verschillen tussen een traditionele uitgever en uitgeven in eigen beheer.
  • Hoe zit het met de¬†rechten¬†van je boek?
  • De geheimen van andere¬†bestseller-auteurs
  • Hoe maak je een¬†goede begroting¬†voor jezelf, zodat je ook nog wat overhoudt aan je boek?
  • Welke¬†nieuwe idee√ęn¬†kunnen je boek een boost geven?
  • Checklist: wat komt er allemaal kijken bij het succesvol uitgeven?

©Smartphone Etiquette РM.L. de Haan 2019

Plaats een reactie