Tijdschrift: Rotary Magazine

Het decembernummer van de Rotary Magazine gaat over Diversiteit. Ik mag een stukje schrijven over videobellen en inclusie.

In dit artikel is de kernvraag “hoe houden we contact” dit jaar en verder. Het is, zeker in corona-tijd,  interessant en leuk om na te denken wat de invloed van videobellen nu en in de toekomst kan gaan worden. Natuurlijk zou het zou mooi zijn als we door middel van het van videobellen inderdaad meer kansen krijgen op inclusie. Denk daarbij vooral aan mensen die anders niet zouden (kunnen) deelnemen aan bijeenkomsten door bijvoorbeeld ziekte, werk verder weg of op reis. Gaan we ook na de coronacrisis, als we elkaar weer gewoon kunnen zien, tegelijkertijd de bijeenkomsten middels videobellen toegankelijk houden? Het zou mooi zijn als dat mogelijk zou zijn!

Een grappig detail: op de foto staat onze eigen Rotaryclub Doetinchem, tijdens één van de wekelijkse videobel-bijeenkomsten van het afgelopen jaar.

De Rotary Magazine heeft een oplage van ongeveer 19.000 stuks en wordt verspreid onder de Rotary leden in Nederland. Hij verschijnt 6x per jaar.

KLIK HIER om het artikel online te lezen.

Videobellen Etiquette Marlous de Haan Rotary Magazine

Videobellen Etiquette Marlous de Haan Rotary Magazine

©Videobellen Etiquette – M.L. de Haan 2020

Plaats een reactie