Radio 538 De Ochtendshow

Om 07.03h gaat mijn telefoon… met een slaperig hoofd neem ik op en krijg een opgewekte wakkere stem aan de andere kant van de lijn: of ik zodadelijk in de uitzending bij Radio538 wil zijn om iets over nomofobie en Smartphone Etiquette te vertellen. Ik vraag hoe laat dat dan zou zijn. “Over 10 minuten!” is het antwoord.

Hahaha! Ik spring mn bed uit, en heb nog net tijd om even naar de wc te gaan als ik wederom gebeld wordt. Zo wakker als maar mogelijk is ga ik het gesprek aan met DJ Frank, Jelte, Jelmer en Hannelore van de 538 Ochtendshow.

Wat een apart en leuk begin van de dag!!

Klik hieronder op de link om het gesprek te beluisteren.

Smartphone Etiquette Marlous de Haan Radio 538 De Ochtendshow 1

Smartphone Etiquette Marlous de Haan Radio 538 De Ochtendshow 2

Smartphone Etiquette Marlous de Haan Radio 538 De Ochtendshow 3

©Smartphone Etiquette – M.L. de Haan 2020

Plaats een reactie