Videobellen Etiquette in de bibliotheken!

Biblion doet een bestelling van de boeken, dat betekend dat ook mijn tweede boek “Videobellen Etiquette” in de bibliotheek komt te liggen!

Toen ik jong was en op de middelbare school zat, was één van mijn meest favoriete bezigheden: de bieb! Uren kon ik daar ronslopen tussen de gangen, snuffelend in boeken en lezend van het ene onderwerp naar het andere. Eigenlijk wat je nu kan doen als je aan het “deepdiven” op internet bent. Ook zo’n heerlijke bezigheid 🙂

Maar goed, toen ik dus een puber was heb ik me voorgenomen ooit met een boek in de bibliotheek te komen. En kijk dan nu… nu sta ik al met het tweede boek in de bibliotheek!! Ik mag wel zeggen dat ik hier apetrots op ben 🙂

KLIK HIER voor de link naar Biblion.

Videobellen Etiquette Marlous de Haan Bibliotheek

©Videobellen Etiquette – M.L. de Haan 2020

Plaats een reactie