Corona

Besmetting

Eind december is de eerste Corona besmetting in China. Op 21 februari de eerste Corona patiënt in Italië. En op 26 februari in Nederland.

Maatregelen Corona vergaand

Vergaande maatregelen zijn het gevolg. Op 13 maart worden de eerste maatregelen in Nederland verkondigd en minister-president Mark Rutte verkondigd op 16 maart vergaande maatregelen aan om het Corona virus COVID-19 in de kiem te smoren  en besmettingen zoveel mogelijk te gaan voorkomen en vertragen. Scholen worden gesloten, restaurants, veel winkels gaan dicht, mensen hamsteren wc-papier, bijeenkomsten en evenementen worden verboden. Eerst voor meer dan 100 mensen, al gauw gaan die getallen omlaag en zullen er uiteindelijk nog maar enkele mensen bij elkaar mogen zijn. Een deel van deze maatregelen duren voorlopig tot 6 april, andere tot 1 juni.

Boeklancering geannuleerd

Dat de, op 3 april 2020 geplande, boeklancering niet door kan gaan is meteen duidelijk. Nog afgezien dat het Borghuis dichtgaat, de Rotary Doetinchem daar niet meer bij elkaar komt en bijeenkomsten met meerdere mensen verboden zijn, doet ook de burgemeester geen enkele verplichting met openbaar karater, niet crisis gerelateerd, meer.

Beraden

Ik ga me beraden op hoe verder! Het boek is gewoon vanaf begin april te bestellen, dat gaat sowieso door! Dit kan o.a. hij de Uitgeverij het Boekenschap, in de boekenwinkel, bij Bol.com etc. Hoe ik het verder ga doen met de boeklancering, dat is zorg voor later. Zoals ze hier in de Achterhoek zeggen: “Kump goed!”. Er zijn belangrijker zaken nu. Eerst dat Corona virus onder controle krijgen nu…https://www.hetboekenschap.nl/

©Smartphone Etiquette – M.L. de Haan 2020

Plaats een reactie